Order-of-Merit

En svensk är visst bäst i Europa på golf. Det har ältats fram och tillbaks de senaste veckorna. Ska han klara det? Eller inte. Spänningen har varit olidlig. Svenska sportjournalister har inte kunnat sova av oro. Men nu är det alltså klart. Han är bäst. Eller? Låt oss gå till botten med detta. Det som Robert Karlsson, så heter han, är bäst på är… att tjäna pengar! 2 732 748 euro har han spelat in i år. Inget fel med det, men varför i helvete ska det presenteras som en fantastisk idrottsprestation? Är han ens bäst i Europa? Det kan ingen berätta.

Att den sista omgången av årets tour var sponsrad av krisdrabbade och hänsynslöst varslande Volvo, som alltså betalat en del av Roberts 27 miljoner kronor, tänker jag inte ens gå in på.

En reaktion på ”Order-of-Merit

  1. Golfspelande kusin!! skriver:

    Tja Stefan, du e bara avundsjuk. Robert K har slitit hårt för sina pengar:-) Annars allt bra med familjen hoppas jag. Tack för senast, det var kul att ses, kanske gör det igen över jul?

    Hälsa tjejerna7
    Anders

Kommentarer inaktiverade.