Jag anklagar: MARKNADEN

Visst, jag är tveksam till aga, gruppstryk och mobbning, men MARKNADEN — you have it coming. Låt mig ge en snabb sammanfattning av MARKNADENs handlande de senaste veckorna: MARKNADEN har misskött sig gravt, allt för egen vinnings skull. Hela MARKNADEN skiter ner sig. Börsfall. ”Ni måste hjälpa oss”, säger MARKNADEN. Men det går långsamt. MARKNADEN tycker att det går långsamt, så långsamt. ”Var är våra miljarder, det är ju bara tio år sen vi fick hjälp förra gången?” Ännu mera börsfall. Till sist (puh) får MARKNADEN några tusen miljarder, jippie. Nu rusar börserna uppåt. Jippie. Jippie. Jippie. Guld och gröna skogar. Men sen, i dag, kommer baksmällan. MARKNADEN är långsint. MARKNADEN kommer återigen på att det gick för långsamt, usch så långsamt, att få de där miljarderna. Och var det verkligen tillräckligt många tusen miljarder? Som en tjurig skitunge ställer MARKNADEN sig åter på tvären. Nytt börsfall. Katastrof och självmordsstämning.
Vafan är det här? Rada upp de skyldiga och hyr in Hans Scheike.

En reaktion på ”Jag anklagar: MARKNADEN

Kommentarer inaktiverade.