Ibland får man roliga mail

Hahaha. Fick ett så jävla roligt mail i dag. Det får man ju nästan aldrig numera (senast var från Johan som skickade länken om tysk tandhygien). Dagens var ifrån Expressens roligaste skribent. Jag hyllade honom för hans publicerade nedräkning inför rökförbudet och frågade, något ironiskt, när han skulle börja blogga. Svaret? Kort och koncist. ”När det blir tillåtet att röka på krogen igen.” Humor på högsta nivå, precis som tandkrämen.

Senare lunchade jag med chefredaktören (presenteras på redaktionen om en dryg timme) på Dagens Industris nya magasin Diego och Woody Allen look-a-liken. Jag har massor av skönt material från chefredaktörens tid som journaliststudent. Säljes till högstbjudande. Särskilt sexnovellen från 1994 rekommenderas…

I morgon drar vi till Amsterdam. Cissi och Jeroen möter oss på Shiphol vid 11 på fm. Fint som snus.

En reaktion på ”Ibland får man roliga mail

  1. Här noterar man ännu en gång att Safari har en bit kvar att gå, och att Explorer är så långt efter så man vill kräkas på Bill Gates. Vad pratar jag om? Jo, att surgubben gjorde mig uppmärksam på att sidan såg ut som crap i Exploder med det tidigare ”skinnet”. Go figure! Så jag skiftade till ett annat fint, och nu ser sidan åtminstone bättre ut i IE. Hurra!
    Men jag noterar att den ser mycket bättre ut i Firefox än i Safari, som inte kan visa alla knappar NÅGONSTANS. Jag funderade ett kort tag på att köra med Safari nu i Tiger, men icke: Firefox it is!

Kommentarer inaktiverade.