Bloggenda in i helvete!

Såg ni gårdagens Agenda med inslaget om Zlatan Ibrahimovic? Sämre än så kan det väl knappast bli. För er som missade skiten var en av de mer grundläggande byggstenarna att Real Madrid bjudit 645 miljoner kronor för att köpa Zlatan. För den som varit i närheten av en sportsida eller sportprogram den senaste veckan vet att hela historien är en anka, planterad av Zlatans agent (på fyllan?).
Ändå: Först pressar, annars hyfsat pålitliga, Kristina Kappelin Zlatan om hur det känns att vara värd 645 miljoner. Sedan ger sig Lars Adaktusson på Viasats Thomas Nordahl med samma siffra. Larsa: Hur kan han vara värd så mycket? Tompa: Men det är han ju inte. Larsa (med bister min): Du tror alltså inte att de här uppgifterna är sanna? Tompa: Jag VET att de inte är sanna. Vafan, hela inslaget är ju byggt på en lögn! Skärp upp researchen för helvete.
Som bonus backade Zlatan porschen lite arrogant mot kamerateamet på plats. Jag upplevde det som ett hot, säger Kristina. I bakhuvudet hör jag hur nattlagen på kvällsisarna vaknar till liv. Så jävla b.

2 reaktioner på ”Bloggenda in i helvete!

  1. Johan skriver:

    Bra research om research! Gott mos hos pölsemannen, som vanligt. Är annars mest ute efter en transkribering av Pontus Enhörnings missupfattade fråga till Lena K Samuelsson, som nämns ett par steg nedanför. Kan man få en sådan? Jag vill ha saker att skratta åt som involverar den värdelöse Pontus E.

  2. Han frågade ”hur i helvete svenskan kunde vara först med nyheter när kvällstidningarna trycks senare.” Ungefär så. Han lät inte helt ”klar”. I själva verket hade Lena K sagt att det var svårt att hålla på nyheter eftersom kvällstidningarna fick svenskan innan de ens gått i tryck…

Kommentarer inaktiverade.