Kukar och annat

”I’ve been to the toilet and it’s true – rock stars do have bigger nobs than journalists.”
Den grånade ”ingen vet vad jag har gjort sedan Band Aid”-mannen Bob Geldof drog sig inte för lite nyskapande mediekritik på gårdagens (15/3) British Press Awards.

Som kuriosa kan nämnas att News of the World fick både flest och finast pris (Newspaper of the year). Det mest intressanta med tidningen, som gärna betalar multum för breaking news som Beckhams sex-sms, är att den i svenska medier (läs:kvällstidningar) gått från epitetet ”skandaltabloid” till ”tidningen”. Spännande.

En reaktion på ”Kukar och annat

  1. Bra att du tar upp Geldof. Jag måste erkänna att jag tillhör dom som vet vad han gjorde post Band Aid. Jag ägde två soloskivor med honom som jag faktiskt tycker var bra på nåt jävla sätt. Men nu när du säger det… hela andra skivan handlade just om kukar och sånt. Sir Geldof – sexmissbrukare?

    En annan grej som var bisarr var ju att han gjort en nyinspelning av ”Do they know it’s Christmas”. Jag såg nån lökig reklamdokumentär om inspelningen dagarna kring nyår. Sen kom tsunamin och jag har inte hört ett skit om låten sen dess.

Kommentarer inaktiverade.