Arga Surgubben

Posted
27 November 2008 @ 4pm

Tagged
surgubberier

Sämsta serien

Jag gillade verkligen inte de avsnitt av The Tudors som jag såg säsong 1. En orgie av storslagna fester, audienser och politiska tjyvknep. Men framförallt denna jävla kung. Konstant med samma sexuellt frusterade surmin. Dock ingen handling. Säsong 2, som nu går på SVT, blev dock så hyllad av någon recensent (var glad att jag inte kommer ihåg vad du heter) att jag gav serien en ny chans. Vad har hänt? Ingenting. Samma frasiga, pompösa kläder och samma jävla sura sexmin. Och inte en enda fru har fått sätta till livet heller. Det är väl det minsta man kan begära?


6 Comments

Posted by
Peder
7 December 2008 @ 1am

Fan det är skrämmande att jag missat samtliga inlägg sen det i oktober! Du har för lite att göra på jobbet märker jag. Ett plus för en extreme makeover av sajten. Grymt jobbat. Fast det är väl brollan som styrt om layouten kanske?

Konstigt att du får Pampersreklamen. Jag har sldrig någonsin fått ett enda reklamutskick angående barngrejer. Även dagisräkningen går straight to Lotta.


Posted by
Surgubben
8 December 2008 @ 2pm

Det är brossan såklart. Judit har ju mitt efternamn, så det kan vara därför jag får ta det av reklamutskicken. Annars är det ju självklart att kvinnan är bäst lämpad för detta…


Posted by
Peder
8 December 2008 @ 11pm

Vanligen brukar det ju vara 100% mammas efternamn som gäller för de ofrälse. Ah, det var därför din släkt var på så gott humör efter dopet!


Posted by
Surgubben
9 December 2008 @ 11am

Allt är en förhandlingsfråga, vettu.


Posted by
Peder
9 December 2008 @ 10pm

Den förhandlingen skulle jag vilja höra mer om!


Posted by
Surgubben
10 December 2008 @ 11am

Jag försökte se ut som en hundvalp. Sen sa jag i princip ingenting. Det funkade.


Leave a Comment