Smaka på riset

Jag har all respekt för att folk vill gå ner i vikt, men vafan nu räcker det. GI, lägg av. På varenda restaurang ser man dem: personerna som lämnar riset. Allt annat uppätet. Men ris, usch, farligt!!! Som ett kärnavfall ligger det där och tronar. Det finns två invändningar mot detta patetiska handlande: 1) Hur farligt kan det vara att äta ris? 2) Men be då för fan att inte få något ris! Först odlas det i thailand/japan whatever, båtas hit, lastbil till stan och så är det någon (redan SMAL, nota bene) pärmbärarande idiot som låter hela klabbet gå i soptunnan. Det värsta av allt är att jag gärna skulle ätit upp det.

En reaktion på ”Smaka på riset

  1. Martin skriver:

    Ge oss riset, era sabla kräsmagade fånar! Som om risätand asiater är världens tjockaste folk? Det är väl tvärtom?

Kommentarer inaktiverade.