Midnattsfloppen

Jag har ingen bil. Jag åker nästan aldrig bil. I helgen hade vi dock hyrt och kom till stan vid typ 22. Hela jävla söder ser ut som Pamplona vid tjurrusning: avstängda vägar, sambaorkestrar och fyllon. Bilar på trottoarerna. Samt massa joggingidioter som stretchar, kissar och kastar poweradeflaskor rätt på gatan. Det är ju inte rimligt. Att ta bilen in till stan för att jogga… själva idén är så fruktansvärt dum. Min fördom om att joggare bara är prylgalna, funlovin’ vita män med kombibil, snarare än miljömedvetna good-guys, slog ut i full blom.

4 reaktioner på ”Midnattsfloppen

  1. Vad annat kan du skylla på annat än dålig planering? Fast jag är glad att du inte kan hålla det här mot mig personligen. Sen har du helt rätt i målgruppsanalysen för löpning.

Kommentarer inaktiverade.