Pampers=crap

bajs.jpg
Har i åtta veckor använt Libero till Judit. Inga problem. Vi har härmat neonatalen i allt, även i blöjvalet. Libero ifrågasattes dock av M på jobbet. Pampers var (dyrast=) bäst, neonatalen hade naturligtvis den billigaste skiten menade hon. Mer fel kan man inte ha. Pampers är så fruktansvärt dåligt. Kolla bara bilden! Bajsläckage galore.

En reaktion på ”Pampers=crap

 1. OMPOSTNING AV FÖRLORADE KOMMENTARER

  Punko 14 april, 2008 | 21.41

  Tvättmaskin tack!

  Mathias 24 april, 2008 | 10.48

  Pampers, Libero… same shit. Igår hade Isak bajs hela vägen upp till nacken. Ingen blöja i världen hade fixat den laddningen… Köp dock under inga omständigheter Willy’s egna blöjor. Skräp galore. Fick slänga hälften för att klisterbanden LOSSNADE.

  Surgubben 24 april, 2008 | 11.02

  Visst, vissa leveranser är så klart ostoppbara… Men Pampersläckaget sticker ändå ut. T o m Huggies är bättre (Libero var slut).

  Peter 21 maj, 2008 | 21.27

  Pampers suger (gammalt djungelordspråk) . Släpper även ifrån sig små pappersbitar.

Kommentarer inaktiverade.