Namn

Jag kom inte ihåg hur vi kom fram till namnet Judit, men när jag skulle rensa mina gamla mail hittade jag följande konversation med Eva (mina förslag längst ner):

Rita
Harriet
Edit
Rosa
Jane
Miriam
Hilda
Hulda
Bodil
Ella
Märta
Majken
Judit

Henry
Tor
Leon
Stig
Ebbe
Elon
Fritz
Bruno

—–Original Message—–
From: Stefan Sunnerdahl [mailto:stefan.sunnerdahl@arenagruppen.se]
Sent: Mon 2/4/2008 12:03 PM
To: Eva Kruk
Subject: namn

Tora
Ester
Pia
Tyra
Rita
Vanja
Vera
Lea
Inez
Leila
Lilly
Alma
Harriet
Edit
Lisbet
Rosa

Tony
Ralf
Artur
Henry

Stefan Sunnerdahl
Bokförlaget Atlas

3 reaktioner på ”Namn

  1. Intressant att se hur pojknamnen är skandalöst underrepresenterade. Det var samma med våra barn av nån anledning. Också roligt att se hur några av dina förslag refuseras från första mejlet. Ralf, Tony… Men okej. Jag föreslog i ren panik Malkom när Ture föddes bara för att ha nåt namnförslag över huvudtaget. Lotta försökte låtsas som om hon tog mitt förslag på allvar, men vi visste egentligen båda att spelet om Tures namn var avgjort. Men jag fick ju med hans andranamn Aaron iallafall.

  2. Fast killnamnet var redan spikat. Mitt val! Jag tog bara med några extra namn för att det skulle se ut som att det var en öppen fråga!

Kommentarer inaktiverade.