TITTO

I går visade TV4 Napoleon Dynamite. Jag kollade bara slutet när Napolen kör sitt dans-”skit” och det är happydays. Jag trakasserade Eva (som inte sett filmen) med kommentarer som ”nu kommer det bästa”, ”kolla in frisyren” och ”det är han i Drew Carey Show” och hade just tagit mig halvvägs igenom ”vänta, det riktiga slutet kommer efter eftertexterna” när klåparjävlarna på TV4 bröt filmen. Detta var den största tv-skändningen sedan SVT förstörde sista avsinttet av Vita huset genom att köra gigantiska textremsor med ”TYVÄRR FUNGERAR INTE TEXTNINGEN” genom hela programmet.

Naturligtvis måste ansvar utkrävas, någon måste lämna sin post. Jag mailade TV4:s tittarombudsman, TITTO:

Hej, i dagens (7/1) visning av Napoleon Dynamite klippte ni bort det ”dolda” slutet (kommer efter eftertexterna). Med dagens språkbruk inget mindre än en kränkning av oss filmintresserade. Ungefär som att stänga ner sändningen av en VM-final i fotboll, oavgjord efter full tid, utan att visa förlängningen… Pinsamt.

MVH,
/stefan

Digga svaret:

I vilken kanal?

Med Vänliga Hälsningar
Tittarombudsmannen
Janne Andersson
TV4
115 79 Stockholm
020/ 44 44 44
tittarombudsmannen@tv4.se
tv4.se/to

Och mitt svar på det:

I ”original”-TV4. Började 16.40. /stefan

3 reaktioner på ”TITTO

Kommentarer inaktiverade.