Nej till DN

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag saknar SvD. I samband med att vi flyttade tog SvD-prennen slut och nu kör vi en månad gratis DN. Boy, does it suck! Fult redigerad, dåliga skribenter och helt sanslöst sunkiga helgbilagor — med DN på stan som främsta svulst. Egentligen finns det bara en sak som är bättre i DN — serierna (om man kan ha överseende med/undvika att läsa Nemi). Det räcker liksom inte. Nu väntar jag bara på att SvD ska ringa och erbjuda en skön deal. Vad fan sysslar ni med? Ring nu!

En reaktion på ”Nej till DN

  1. Johan skriver:

    Var inte så sur, gubbe! På Stan är ett ypperligt substitut för oss som tycker att Nöjesguiden är för ungdomlig. Hon Elin är ju verkligen jättejätterolig och gör en jättejätterolig och jättejätteinformativ bilaga. På Stan räcker hela veckan, brukar ha läst färdigt den lagom till dess att det nya numret dyker upp.

Kommentarer inaktiverade.