Misslyckade uppfinningar — eltandborsten

Jag vet, jag har varit en av dess advokater (efter att för första gången fått cred från min tandläkare). Men eltandborstar — vilken skit. Och nu är jag inte energipolitiskt korrekt, det är själva funktionaliteten som är kass. Efter full uppladdning räcker det till att borsta tänderna typ två ggr. Sen måste den laddas igen. Och nu köpte jag ändå en halvfancy modell (min första skrotade var en billighetsphiliphs, men frågan är om inte dess batteri var bättre än nuvarande Braun). Det stämmer inte!

2 reaktioner på ”Misslyckade uppfinningar — eltandborsten

  1. gUNNAR skriver:

    Vår Braun är kanon! Vad köpte du för sugig modell?
    Mitt tips, ställ den ALLTID i laddaren.
    /messerschmitt

  2. Vafan, jag har ju värsta deluxmodellen! Professional care, my ass. Alltid i laddaren — Miljöbov! Erkänn: du sköljer väl bort den tyska fosfattandkrämen med Perrier också…

Kommentarer inaktiverade.