Because you look like an ass, thats why

Svensken tycks tänka — allt som är BLIR lagligt är bra. Jag måste göra det. Se bara på införelsereglerna vad gäller alkohol. När de ändrades såg varenda svensk bil på öresundsbron ut som en lowriderpimpad (Pimp my ride UK) fulölsdepå innan beslutet ens renskrivits på svenska.

Nu har det blivit lagligt att köra fyrhjulingar på svenska vägar, ni vet såna där fula motorcrossliknande saker som brukar erbjudas på olidliga kickoffs gud vet var. Jag såg ”nyheten” för första gången i somras, tror att det var i Stockholm city. En reporter (på bild) åkte runt i stan och hyllade detta nya, lagliga, sätt att resa. Damn, vad löjlig han såg ut! Trodde dock aldrig att någon skulle få för sig att följa rådet (motorjournalister är ju, som alla vet, köpta av djävulen). Men nu ser jag ett par tre stycken varje dag, på väg till jobbet. Sluta med det! Snälla.