Skrota skiten

I mitt nästa liv ska jag bli en sån som skrotar tv-program. Hade jag varit det redan nu hade följande gått i soptunnan i dag:

 1. Amerikanska choppers (Discovery channel). Liksom David Letterman föll jag stenhårt för serien när den började för typ åtta decennier sedan. Nu; vilken jävla skit. ”You know, this bike was really special to Paulie…” Bråken är ihåliga, sönderslagandet av saker är meningslöst OCH de är ju uppenbarligen mediokra, om ens det, på att bygga choppers.Aaaaaahrg.
 2. Lost (TV4). Kan ni inte bara ta och lämna den där jävla ön!
 3. Prison Break (TV3). Här har girigheten i sin renaste form fått fritt spelrum: ”Fuck, serien går så bra, hur ska vi kunna mjölka ur idén ytterligare?” ”Låt de jävlarna sitta kvar i fängelset!” ”Men han brorsan har ju typ bara en dag till elektriska stolen!” ”Fuck THAT.” Varje gång man slår på femman står den där idiottatuerade huvudpersonen och hackar i en gräsmatta. Psyko-Stormare glider förbi och säger något förnumstigt. En vakt skriker något. Reklam.
 4. OC (Kanal 5). När de mest uppenbara (rimliga) relationerna är avklarade startar PARTNERBYTENA. Visst har vi sett det förut; Dawsons Creek, Vänner, Gilmore girls. Det slutar alltid med att alla varit med alla i en enda stor ormgrop. Snark.
 5. Pimp my ride Europe (MTV). Hahahahahaha. Lite sköna polacker och tyskar får sina sunkbilar omgjorda (”Vet du vad, jag ska pimpa din ride”, som det heter på MTV-svenska) av feta Joe. ”Thatsch awshome”. Snacka om ett program som inte gör sig EU-stylee! Då hade man ju hellre sett Cribs hemma hos Daniel Collert och Johan Staël von Holstein.

7 reaktioner på ”Skrota skiten

 1. ”Då hade man ju hellre sett Cribs hemma hos Daniel Collert och Johan Staël von Holstein.”
  Vilken mardröm!
  Och du har rätt om Prison Break: harvandet är olidligt!

 2. Ja, det kanske var att ta i. Men det är i alla fall mer lockande än att se Klaus König få väldens största baslåda instalerad i sin Skoda Felicia.

 3. Strålningskänsligheten förvandlar honom till Hulken, sen river han hela Fox River och klättrar upp i Empire State Building med den där söta sjuksköterska i handen och fäktar bort några al Quaida-flygplan.

 4. Josie skriver:

  Prison Break, går det verkligen på kanal 5? Jag har hela tiden trott att det gått på tv3, eftersom jag inte har trean, men däremot femman, och därmed inte har sett ett enda avsnitt eller reklam för den serien.

Kommentarer inaktiverade.