Manlig vs kvinnlig hudvård

Skönhetsprodukter för män är ju grejen nu för tiden. Surgubben är med på tåget, om än i sista vagnen. Eftersom ingen längre arbetar för konsumentens bästa, kommer jag framöver att penetrera denna växande industi. Helt enkelt — är skiten något att ha? Och framför allt hur står sig våra grejer mot kvinnornas?

Först ut är ansikts-/rengöringsvatten. På min hylla: Zirh Refresh. På hennes hylla: Lancôme Tonique Clarté.

Zirh: Lukt: som en blandning mellan salubrin och tapetklister (1p). Funktion: huden blir jättejättetorr, men ren (2). Utseende: jävligt macho (2). Totalt: 5 poäng.

Lancôme: Lukt: löjligt fräscht och mysigt (4). Funktion: det liksom kittlar i hela ansiktet, det känns gött (4). Utseende: sådär fint, som medelhavet (5). Totalt: 13 poäng.

Ja, som ni ser. Min produkt går ju rätt i soporna! En växande bluffindustri, helt enkelt. Men var är Sverker? Var är Råd & Rön? Det här måste utredas vidare!

6 reaktioner på ”Manlig vs kvinnlig hudvård

 1. dennatrollet skriver:

  jag har nog också missat tåget, eller kanske blivit överkörd av det? jag undrar ändå lite över det här med pormaskplåster, jag är liksom inte den som ”köper grisen i säcken”, så att säga. du kanske vill göra ett test, konsumentuppluysning, eller vad det nu kallas? det vore ju spännande om du hittar någon genusaspekt också.

  tack på förhand

  med vänlig hälsning

  denna trollet där

 2. Jag skulle gärna testa ”näsplåster”, men jag är osäker på om det fortfarande finns på marknaden. En kompis kompis provade för ett par år sedan och beskrev det som att huden lossnade. Typ. Återkommer i frågan.

 3. dan s skriver:

  Är det nu jag skriver ”prova body shops rengörare och ansiktskräm, luktar gott på ett jordnära och typ 50/50 manligt/gubbigt sätt och rengör bra”, och du svarar
  ”HAHAHA bögjävel, tror du jag håller på med sånt här din metrosexuella lilla fjant?”

  Annars tycker jag du kan prova.

 4. Anders (kusin) skriver:

  Tja Steff, vad skall du med ansiktskräm till? Du har ju hela nian full av skägg!!! Jag däremot e len som en barnrumpa och diggar dessa produkter. Har heller inga betänkligheter över att de inte har lika flashiga namn, reklampelare (typ dyra modeller) som fördyrar alltihop när det i själva verket kostar typ fem spänn att producera och krängs för en röd lapp. Snacka om avans!

  Ha det så syns vi väl på Jul

Kommentarer inaktiverade.