Stadiumförbannelsen äntligen bruten

Finns det någon sämre skitbutik än Stadium? Jag tror inte det. Julen 2002 fick jag ett presentkort på 500 kronor att lösa in i denna ”sport”-butik från helvetet. Målet under de år som gått har varit att köpa ett par inomhusskor, eller ”indoor” som vi på Stadium brukar säga. Lycka till! Vi som följt utbudet inser att det ända sedan dess i princip bara funnits tre modeller att välja på – premium, medel och skit.

För ett par månader sedan hittade jag faktiskt ett par ”medel”, men den affären föll på att det bara fanns två högerskor i min storlek. Och då var jag ändå inne i tre butiker och frågade. Men det skulle väl komma in nya leveranser av samma modell? Näpp!

Men i går, denna stolta dag, lyckades jag så äntligen. Det svettiga presentkort som förföljt mig så länge kunde äntligen lösas in av två blasérade tonåringar. Men några skor blev det inte, jag köpte en flytväst och ett par badbyxor. Nu. Semester.

3 reaktioner på ”Stadiumförbannelsen äntligen bruten

  1. Välkommen till västkusten, Steffo! Trevligt att du denna sommar kommer att använda badbyxor; du är en fin kille, men du passar inte så bra i bikini. PS. Om du inte hör av dig kommer jag att bajsa på din fis.

Kommentarer inaktiverade.